Corrosiebescherming

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Corrosiebescherming

Om staal langer mee te laten gaan, is het verstandig om corrosiebescherming op het materiaal aan te laten brengen. Hiermee wordt het corroderen tegengegaan en behoudt het materiaal zijn kracht en functie. Bij Verzinkerij Rijen zorgen wij voor de perfecte coating voor uw stalen materialen, zodat deze beschermd zijn.

Kokers 4

Waarom is corrosiebescherming van belang?

Wanneer metaaloppervlakken zonder corrosiebescherming in aanraking komen met zuurstof, water of zuur, vindt er corrosie plaats. De meest bekende vorm hiervan is roest. Door roest neemt de sterkte van het materiaal af, waardoor bijvoorbeeld leidingen van metaal niet meer naar behoren hun functie kunnen uitoefenen. Om het corroderen tegen te gaan is corrosiebescherming mogelijk. Hierbij wordt het metalen oppervlak voorzien van een coating. Bij onze verzinkerij wordt het staal ondergedompeld in een bad van 99% zink. Dit gebeurt altijd volgens de geldende normen voor verzinken.

Bescherm uw staal van de invloeden van buitenaf

De levensduur met een verzinklaag is bij staal aanzienlijk langer dan wanneer deze corrosiebescherming niet wordt aangebracht. Wilt u er zeker van zijn dat dit op de best mogelijke manier gedaan wordt? Neem dan contact met ons op via 0161 – 222 802 en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van advies.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen