Duplex laag

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Duplex laag

Een duplex laag laten aanbrengen is mogelijk bij Verzinkerij Rijen, in Rijen. Deze manier van het aanbrengen van een beschermlaag bij staal combineert het beste van twee werelden. Het combineert namelijk de het verzinken en het poedercoaten. Informeer naar de mogelijkheden van deze techniek voor uw materialen en maak gebruik van het ongekende potentieel van de behandeling.

Kokers 4

Waarom kiezen voor een duplex laag?

Wilt u uw stalen voorwerpen of materialen écht lang mee laten gaan? Kies dan voor het aanbrengen van een duplex laag. Hiermee wordt het meest duurzame resultaat behaald in de strijd tegen corrosie. Enerzijds zorgt de zinklaag ervoor dat het staal niet van binnenuit corrodeert. Anderzijds heeft de poedercoating een beschermde functie voor de zinklaag tegen de invloeden van buitenaf. Met een duplex laag gaan de voorwerpen tot wel 2,5 keer zo lang mee als wanneer er een van beide behandelingen wordt gekozen. Het aanbrengen van deze coating doen wij met veel deskundigheid in onze verzinkerij.

Ga voor de duurzaamheid van uw staal

Als staal langer mee gaat, heeft dat ongekend veel voordelen voor zowel uw bedrijf als voor de wereld. Daarom is het aanbrengen van een corrosiebescherming zoals een duplex laag een verstandige keuze. Het materiaal gaat langer mee en dat bespaart u kosten op de lange termijn. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Bel ons dan via 0161 – 222 802 of vul het online offerteformulier in.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen