Duurzaam verzinken in Brabant

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Duurzaam verzinken Brabant

Voor het duurzaam verzinken van staal in Brabant zoekt u natuurlijk een betrouwbare partij. Wanneer u staal duurzaam wilt laten verzinken in de omgeving van Eindhoven, Breda of Den Bosch kunt u terecht bij Verzinkerij Rijen. Wij zijn het enige constructiebedrijf in Nederland die beschikt over een eigen zinkerij waar wij een duurzame bescherming van staal kunnen aanbrengen.

Zinkbloemen 6

Het duurzaam verzinken van staal vindt plaats in onze verzinkerij in Brabant

Staal is een ontzettend veelzijdig en nuttig materiaal, echter heeft het ook één groot nadeel: staal is erg gevoelig voor corrosie. Deze corrosie tast de sterkte van het materiaal aan waardoor het een korte levensduur heeft. Duurzaam verzinken van staal is dé oplossing om deze vorming van corrosie tegen te gaan. Met een dergelijke duurzame bescherming van staal wordt de levensduur van het materiaal aanzienlijk verlengt tot wel dertig jaar. Met thermisch verzinken ontstaat er een zinklegering die hard, slijt- en stootvast is en daarmee ook mechanische belasting goed kan verdragen. De meest duurzame bescherming van staal wordt geboden wanneer u kiest voor een Duplex laag. Hierbij worden de voordelen van poedercoaten en thermisch verzinken gecombineerd en is het staal van zowel binnenuit als buitenaf beschermd tegen roest. In onze verzinkerij realiseren wij graag het duurzaam verzinken van staal voor u, zodat uw objecten zo lang mogelijk mee gaan.

Informeer naar uw opties voor duurzame verzinking

Wilt u ervoor zorgen dat uw staal zo lang mogelijk mee gaat? Kies dan voor een duurzame bescherming van het staal door het duurzaam te laten verzinken. Dit is niet alleen goed voor uw bedrijfsportemonnee, maar ook voor de wereld. Het staal gaat hiermee namelijk langer mee en hoeft minder snel volledig vervangen te worden. Neem contact met ons op via 0161 – 222 802 en vraag naar alle mogelijkheden die Verzinkerij Rijen u te bieden heeft. Wij zijn dé verzinkerij in regio Breda om uw staal van de beste bescherming te voorzien.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen