Garantie op thermisch verzinken

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Garantie thermisch verzinken

Met garantie op thermisch verzinken kunt u ervan op aan dat uw staal goed beschermd is tegen corrosie. Verzinkerij Rijen, gevestigd in Gilze-Rijen is aangesloten bij de gemeenschappelijke garantievoorwaarden die er gelden op verzinking. Wanneer u met ons in zee gaat, mag u dus vertrouwen op deze garantietermijnen.

staande kokers

Welke garantie geldt er op thermisch verzinken?

Het afgesproken garantiepakket binnen de Benelux stelt de garantie op thermisch verzinken in de categorieën C1, C2 en C3 op dertig jaar. Mits er geen staalelement dunner is dan 3mm. Is dit wel het geval? Dan wordt er een garantieperiode van twintig jaar gehanteerd. Kiest u er voor om staal te laten verzinken bij Verzinkerij Rijen, kunt u dus aanspraak maken op deze termijnen. Deze garantie geldt niet alleen voor thermisch verzinken. Ook bij het poedercoaten van staal, rekent u op een vastgestelde garantietermijn.

Vertrouw op onze verzinkgaranties

Vraagt u zich af wat het kost om staal te verzinken en of de voordelen opwegen tegen de kosten? De garantie die onze verzinkerij hanteert op thermisch verzinken helpt u mogelijk over de streep. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0161 – 222 802. Uw staal gaat aanzienlijk langer mee en hier ervaart u op lange termijn de voordelen van. Bespreek uw wensen met ons en wij gaan voor u aan de slag.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen