Het poedercoaten van staal

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Poedercoaten van staal

Poedercoaten van staal is één van de bekendste manieren om staal tegen corrosie te beschermen. Bij Verzinkerij Rijen, gevestigd in Gilze-Rijen zijn wij onder andere gespecialiseerd in het aanbrengen van een beschermlaag bij staal middels poedercoaten. Wij informeren u graag over de voordelen die deze bewerkingsmethode met zich mee brengt.

staande kokers

Door het poedercoaten van uw staal gaat dit langer mee

Poedercoaten is naast thermisch verzinken één van de methodes waarop metaal bij Verzinkerij Rijen wordt verzien van een beschermende laag. Ook hierbij is een voorbehandeling uiterst belangrijk om een gaaf oppervlak te creëren waarop het poeder beter hecht. Hoewel poedercoaten een onderhoudsvrij resultaat biedt, is het wel gevoelig voor grote impact. Het metaal komt dan alsnog bloot te liggen. Daarom passen wij het poedercoaten van staal toe nadat het al voorzien is van kwalitatief verzinkwerk. Bij het poedercoaten kiest u uit verschillende kleuren en afwerkingen wat de uiterlijke kenmerken van het staal bevordert.

Voorzie uw staal van een mooie afwerking

Met een poedercoating is uw metaal niet alleen goed beschermd tegen corrosie. Het krijgt ook een afwerking die volledig past bij uw wensen. Onze verzinkerij kent vele voordelen die u geniet als u ons vraagt voor het poedercoaten van uw staal. Bel ons via 0161 – 222 802 en vraag naar de mogelijkheden voor uw staalconstructies.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen