Verzinkerij nabij Breda

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Verzinkerij Breda

Bent u op zoek naar een verzinkerij in de omgeving van Breda en Oosterhout? Verzinkerij Rijen is u graag van dienst. Wij zijn de enige thermische verzinkerij in Nederland met een eigen constructiebedrijf. Hierdoor bent u altijd verzekerd van optimale kwaliteit. Zo werken we volgens de actuele normen en sluit ons productieproces perfect aan op uw FPC-systeem. Moet er iets extra’s gelast worden? Ook hiervoor schakelt u ons in. Zo bespaart u op transportkosten en doorlooptijd.

Zinkbloemen 6

Dé verzinkerij uit de omgeving Breda voor thermisch verzinken

Bij het verzinken van staal wordt het materiaal in een bad met gesmolten zink gedompeld. Het gesmolten zink is ongeveer 450 graden en hierdoor geschikt voor het corrosiebestendig maken van staal. Door staal corrosiebestendig te maken, roest het niet en gaat het jarenlang mee. In sommige gevallen tot wel vijftig jaar. Hierdoor is thermisch verzinken ook duurzaam en op de lange termijn de voordeligste keuze voor u.

Doorloop de checklist voordat u een offerte aanvraagt

Voordat wij u in onze verzinkerij nabij Breda en Oosterhout kunnen helpen, hebben wij een aantal gegevens nodig. Denk hierbij aan de afmetingen, de materiaalsamenstelling, de verzinkgaten, de voorbewerkingen en het constructief ontwerp. Bekijk de gehele checklist eenvoudig op onze website en doorloop de acht stappen.

Een op maat gemaakte offerte van de verzinkerij uit regio Oosterhout

Weet u precies wat u wilt laten verzinken? Online vraagt u eenvoudig een offerte aan. Ontvangt u graag persoonlijk advies of heeft u een vraag over bijvoorbeeld de Life Cycle Analyses van staal? Neem dan contact op met onze verzinkerij in de omgeving van Breda en Oosterhout door te bellen naar 0161 – 222 802.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen