Verzinkerij in de omgeving van Den Bosch

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Verzinkerij Den Bosch

Verzinkerij Rijen, gevestigd nabij Den Bosch en Waalwijk, is een echt familiebedrijf waar vakmanschap, kwaliteit en snelheid centraal staan. We houden rekening met uw levertijd, ook wanneer het om een spoedaanvraag gaat. De kwaliteit waarborgen wij door altijd te voldoen aan de EN ISO 1461 en de EN 1090. Het bad met zink bestaat voor 99% uit zink en is 450 graden. Zo behoort een robuuste dikke zinklaag ook tot de mogelijkheden.

De verzinkerij uit de omgeving van Den Bosch met een eigen constructiebedrijf

Omdat onze verzinkerij nabij Den Bosch en Waalwijk over een eigen constructiebedrijf beschikt, kunnen wij continu de kwaliteit controleren en waarborgen. Om voor u aan de slag te kunnen gaan, hebben wij wel een aantal gegevens nodig. Zo is ons bad 4,50 x 2 x 1,30 meter groot en kunnen wij materialen tot 4,7 meter verzinken. In onze checklist vindt u nog zeven andere punten die wij graag van u ontvangen. Komt u er niet helemaal uit? Aarzel niet om ons enthousiaste team om hulp te vragen.

Uw staal is minimaal tien jaar corrosiebestendig

Staal heeft de eigenschap te gaan roesten wanneer dit in aanraking komt met invloeden van buitenaf zoals zuurstof en water. Daarom is het een slimme keuze om staal te laten verzinken in onze verzinkerij nabij Waalwijk en Den Bosch. De eigenschappen van de verzinklaag zorgen ervoor dat het staal voor minimaal dertig jaar beschermd tegen roest en onderroest. Afhankelijk van de dikte van de zinklaag kan dit oplopen tot wel vijftig jaar. Oftewel, verzinken is duurzaam voor de langere termijn.

Vraag een offerte aan voor uw staalconstructie

Heeft u interesse in het samenwerken met onze verzinkerij? Vraag direct online een offerte aan en ontvang een heldere prijsopgave. Wilt u ons iets vragen of ontvangt u graag meer informatie over het proces van onze verzinkerij in de omgeving van Den Bosch en Waalwijk? Wij zijn te bereiken via 0161 – 222 802 voor al uw vragen.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen