De eigenschappen van een verzinklaag

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Verzinklaag eigenschappen

Een verzinklaag heeft prettige eigenschappen die van grote waarde zijn voor uw staalconstructie. Verzinkerij Rijen in Gilze-Rijen is het enige constructiebedrijf in Nederland die een eigen thermische verzinkerij tot zijn beschikking heeft. Daarom zijn wij de ideale partij om u meer te vertellen over deze waardevolle eigenschappen.

Kokers 4

Voeg met een verzinklaag goede eigenschappen toe aan staal

Staal is een ontzettend belangrijk materiaal binnen constructie, maar het moet beschermd worden van zijn grootste tekortkoming: het ontstaan van corrosie door invloed van buitenaf. Daarom is het essentieel een corrosiebescherming aan te brengen in de vorm van een verzinklaag. Een verzinklaag die is aangebracht in onze verzinkerij in de omgeving van Den Bosch heeft onder andere de volgende eigenschappen:

  • Overal even dik omhult
  • Haast ondoordringbare platina toplaag
  • Laagsgewijze opbouw

Daarnaast zorgt een verzinklaag ook voor kathodische bescherming. Al deze positieve eigenschappen hangen samen met de grote voordelen van thermisch verzinken en het aanbrengen van een verzinklaag.

Vraag een offerte aan voor uw staalverzinking

Wilt u al deze eigenschappen van een verzinklaag ervaren bij uw staalconstructie? Neem dan contact met ons op via 0161 – 222 802 en vraag naar de mogelijkheden. De medewerkers van onze verzinkerij denken graag met u mee en vertellen u wat wij moeten weten om een offerte op te stellen. Vergroot de duurzaamheid van uw staal en kies voor een verzinklaag.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen