Verzinkt staal

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Verzinkt staal

Verzinkt staal ontstaat nadat u het staal thermisch laat verzinken. Kiest u ervoor om Verzinkerij Rijen voor deze klus in te schakelen? Dan profiteert u zowel op de korte als lange termijn van vele voordelen. Zo staat verzinkt staal bekend om de corrosiebestendige eigenschappen, waardoor u wel minimaal 10 jaar plezier heeft van dit materiaal – en dat tegen een scherpe prijs! Bent u benieuwd welke voordelen verzinkt staal nog meer met zich meebrengt? We vertellen u graag meer.

De voordelen van verzinkt staal: van de scherpe prijs tot de sterke bescherming

In onze verzinkerij in Rijen, vlak bij Breda, verzinken we staal volgens de NEN-EN-ISO 1461-verzinknorm. Dit wil zeggen dat het verzinkte staal voldoet aan diverse eisen, waaronder de dekkingsgraad en minimale laagdikte. We garanderen dan ook dat uw staal de perfecte finishing touch krijgt. Is er een dikke zinklaag aangebracht? Dan gaat het thermisch verzinkte staal wel 50 jaar mee. Het is dus zeker de moeite waard om uw staal door ons te laten verzinken tegen een scherpe prijs – zeker als u ook de volgende voordelen van verzinkt staal ontdekt:

  • Optimale hechting met het moedermateriaal
  • Kathodische bescherming
  • Goede kantendekking
  • Geen onderroest

Tot slot bevat zink geen toxische eigenschappen, waardoor het niet belastend is voor mens, dier, milieu en het ecosysteem. Kortom; voldoende voordelen om zo snel mogelijk een afspraak met ons te maken.

Vraag eerst een offerte aan en ontdek de prijs voor verzinkt staal

Onze verzinkerij in Rijen is goed bereikbaar vanuit Den Bosch, Breda en Tilburg. Komt u uit deze regio en heeft u interesse in onze diensten? Vul eerst de checklist in voor het aan te leveren materiaal en vraag vervolgens een offerte aan voor de prijs van verzinkt staal. Dit kan eenvoudig online. Heeft u vragen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0161 – 222 802. We informeren u graag.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen