Voordelen Verzinkerij Rijen

Home » Voordelen Verzinkerij Rijen

Voordelen Verzinkerij Rijen

Verzinkerij Rijen heeft meer dan 40 jaar ervaring met thermisch verzinken en is bekend met staalconstructie via haar zusterorganisatie Thiekon Constructie.  Wij beheersen ons vak en dat heeft voor u een aantal voordelen:

 • Expertise en vakmanschap
  Bij Verzinkerij Rijen vindt u expertise en vakmanschap over staal en zink onder één dak. Verzinkerij Rijen is volledig geïnformeerd over de actuele EN-1090. Ons produktieproces sluit aan op uw FPC-systeem. En zelfs meer dan dat. Wij beschikken over gecertificeerde lassers en kunnen op uw verzoek extra lassen of verzinkgaten aanbrengen in onze werkplaats. Dat scheelt u transportkosten en doorlooptijd.
 • Snelheid
  In een kleine organisatie als Verzinkerij Rijen wordt u snel geholpen. Geen wachttijden, maar korte laad- en lostijden zijn onze pluspunten. Ook flexibiliteit in de levertijd is een pluspunt. Op uw verzoek proberen wij altijd de door u gewenste levertijd te halen, ook als het spoed is.
 • Kwaliteit
  Wij verzinken volgens de EN ISO1461. Deze norm is een goede basis voor een stabiele kwaliteit van de zinklagen. Ons bad bestaat voor meer dan 99% uit zuiver zink, waardoor wij een robuuste dikke zinklaag afleveren. Op gebied van staalconstructies zijn wij gecertificeerd voor EN-1090 en beschikken wij over het KOMO-certificaat voor lassen van betonstaal.
 • Platte organisatie
  Verzinkerij Rijen is een overzichtelijke organisatie met  vaste aanspreekpunten. Een familiebedrijf met een traditie van tientallen jaren. Bij Verzinkerij Rijen vindt u  vakkundig personeel dat betrokken is bij het werk en graag goede kwaliteit aflevert. Wij kennen onze klanten persoonlijk, en gaan daarom flexibel om met de wensen van onze klanten.
 • Onze grenzen
  Deze worden niet bepaald door onze ambitie noch door onze motivatie. Het is onze badafmeting die bepaalt of uw constructie bij ons kan worden verzinkt. Met een badafmeting van 4.50 X 2.00 X 1.30 kunnen wij eendimensionaal tot een lengte van 4.7 meter verzinken. Bij een grotere lengte passen wij een dubbel dip toe, of wijken wij uit naar een collega-verzinkerij  Door onze goede contacten met andere leveranciers kunnen wij ook een poedercoating of andere oppervlaktebehandeling voor u laten aanbrengen.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen