Prijs verzinken

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Prijs verzinken

Prijs verzinken

Wat de exacte prijs voor het verzinken van staal is, is lastig te zeggen. Dit ligt uiteraard aan de materialen die u wilt verzinken. Daarom kunt u het beste online een offerte aanvragen zodat wij een duidelijk beeld van uw situatie in Rijen krijgen. Zodra wij het contactformulier in goede orde hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de prijs van het verzinken te bespreken.

Tegen een scherpe prijs staal verzinken

Het verzinken van stalen producten in Rijen zorgt ervoor dat het materiaal beschermd wordt tegen corrosie. Deze zinklaag gaat zo’n 50 jaar mee. Hierdoor is het verzinken van staal prijstechnisch een zeer voordelige manier om het corrosiebestendig te maken. Daarnaast is het een onderhoudsvriendelijke oplossing waardoor er geen kosten voor onderhoud gemaakt worden.

Unieke voordelen van thermisch verzinken in Rijen

De belangrijkste reden om staal te verzinken is om materiaal corrosiebestendig te maken. Om dit te bewerkstelligen, is het belangrijk dat er geen onderroest ontstaat. Daarom wordt er een thermische verzinklaag aangebracht. Een andere laag die belangrijk is, is de patinalaag. Deze laag beschermt het materiaal tegen corrosieve elementen van omgevingen zoals water en zuurstof. Om het materiaal permanent te blijven beschermen tegen corrosie, wordt het zink omringd door de zogenaamde kathodische bescherming. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat u jarenlang van hoogwaardige materialen geniet.

Bereken de prijs voor het verzinken van staal

Om u de exacte prijs voor het verzinken van staal te kunnen geven, hebben wij een aantal gegevens nodig. Denk hierbij aan de afmetingen, materiaalsamenstelling, oppervlak, verzinkgaten en voorbewerkingen. Bekijk hier de volledige checklist. Direct een offerte aanvragen? Ook dat is online mogelijk of bel hiervoor naar 0161- 222 802.

U kunt bij ons in Rijen ook terecht voor:

 

 

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen