Thermisch verzinkt staal

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Thermisch verzinkt staal

Thermisch verzinkt staal staat bekend om de corrosiebestendigheid en de lange levensduur. Afhankelijk van de dikte van de zinklaag gaat thermisch verzinkt staal wel 50 jaar of langer mee. Dus ook qua prijs is thermisch verzinken een voordelige manier om staal te beschermen tegen corrosie. Verzinkerij Rijen is het enige constructiebedrijf dat conform de NEN-EN 1090 excl. 4 werkt. Hierdoor weet u zeker dat het productieproces perfect aansluit op uw FPC-systeem. Lees verder en ontdek meer voordelen van thermisch verzinken bij onze verzinkerij in Rijen, vlak bij Breda; van de lage kosten tot de milieuvriendelijke uitkomsten!

De vijf voordelen van thermisch verzinkt staal

Staal is een veelvoorkomend materiaal in de bouw. Alleen heeft staal wel de eigenschap dat het snel gaat roesten. Dat gebeurt vaak al zodra het in contact komt met de buitenlucht of andere invloeden, zoals water. Daarom kiezen veel mensen ervoor om staal thermisch te laten verzinken tegen een scherpe prijs. Thermisch verzinkt staal gaat minimaal 30 jaar mee. Is er een dikke zinklaag aangebracht? Dan kan dit wel zo’n 50 jaar meegaan. Oftewel, het is de beste kosten-batenafweging als het gaat om duurzaamheid en een waardige investering voor de langere termijn. Naast de voordelige prijs van thermisch verzinken van staal, profiteert u van de volgende vier voordelen:

  • Geen onderroest
  • Kathodische bescherming
  • Optimale hechting met het moedermateriaal
  • Goede kantendekking

Dit alles zorgt ervoor dat thermisch verzinkt staal zo goed mogelijk beschermd wordt tegen corrosieve elementen uit de omgeving. Daarnaast stelt het milieu het thermisch verzinken van staal ook op prijs. Zink bevat namelijk geen toxische eigenschappen en is hierdoor niet belastend voor mens, dier, milieu en het ecosysteem.

Vraag een offerte aan en ontdek de kosten van thermisch verzinken

De kosten van thermisch verzinken zullen u waarschijnlijk meevallen. Vaak kunt u voor een mooie prijs uw staal thermisch laten verzinken in onze verzinkerij in Rijen, vlak bij Breda. Bent u geïnteresseerd in het thermisch verzinken van staal, maar ontvangt u eerst graag een opgave van de kosten? Loop dan eenvoudig de checklist door en vraag eenvoudig online een offerte aan. Bij vragen of voor het opvragen van meer informatie bereikt u onze verzinkerij in Rijen via 0161- 222 802.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen