Wat kost verzinken van staal

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Wat kost verzinken van staal

Wat kost het thermisch verzinken van staal? Een veelgestelde vraag waar geen eenduidig antwoord op gegeven kan worden. U betaalt namelijk per kilo. Allereerst wordt het staal kaal gewogen voordat dit in het zinkbad gedompeld wordt. Na het proces wordt het materiaal opnieuw gewogen, wat de uiteindelijke prijs bepaalt. U rekent altijd af per prijs per kilo.

Wat kost het verzinken van staal?

Voordat wij u een prijsopgave kunnen geven, is het belangrijk om gegevens wat betreft de afmetingen, de materiaalsamenstelling en de voorbewerkingen te weten. Alle gegevens die wij nodig hebben om antwoord op uw vraag te geven wat het kost om staal te verzinken, vindt u in onze checklist. Gaat u akkoord met de offerte? Dan zetten wij het verzinkproces in gang. Dit gaat altijd volgens de EN-ISO 1461. Deze Europese norm garandeert u verzinkt staal van hoogwaardige kwaliteit.

Waarom kiest u voor thermisch verzinken?

Staal roest in de loop der tijd. Hierdoor kan de constructie verzwakken, wat u uiteraard wilt voorkomen. Door staal te laten verzinken, maakt u het materiaal voor minimaal 30  jaar corrosievrij. Afhankelijk van de dikte van de zinklaag en de geografische ligging kan dit oplopen tot zo’n 50 jaar of langer. Oftewel, een zeer duurzame oplossing voor de langere termijn.

Vraag een offerte aan

Wilt u precies weten wat het thermisch verzinken van staal gaat kosten? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Laat uw gegevens achter en loop de checklist door. Dan nemen wij uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Heeft u vragen of wilt u op voorhand een indicatie ontvangen wat het kost om staal te verzinken? Bel dan even naar 0161 – 222 802.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.