Wat kost het verzinken van staal?

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Wat kost verzinken van staal

Wat kost het thermisch verzinken van staal? Dat is een veelgestelde vraag waar geen eenduidig antwoord op gegeven kan worden. U betaalt de prijs van het verzinken namelijk per kilo. Bij Verzinkerij Rijen wegen wij allereerst het staal kaal gewogen voordat het in het zinkbad gedompeld wordt. Na het thermisch verzinken wordt het materiaal opnieuw gewogen, en wordt bepaald wat de uiteindelijke kosten zijn en dus de prijs die u betaalt. U rekent thermisch verzinkt staal dus altijd af per kilo.

Het antwoord op de vraag: Wat kost het verzinken van staal?

Voordat wij u een prijs kunnen benoemen voor het thermisch verzinken van staal hebben wij gegevens nodig, zoals de afmetingen, de materiaalsamenstelling en de voorbewerkingen te weten. Wij kunnen u op voorhand dus geen bedrag noemen voor de kosten van het thermisch verzinken. Alle gegevens die wij nodig hebben om antwoord op uw vraag te geven wat thermisch verzinkt staal kost, vindt u in onze checklist. Gaat u akkoord met de prijs voor het verzinken van uw staal? Dan zetten wij het verzinkproces in gang. Dit gaat altijd volgens de verzinknormen voor thermische verzinking en garanderen u thermisch verzinkt staal van hoogwaardige kwaliteit.

Waarom kiest u voor thermisch verzinken?

U moet niet alleen kijken naar wat het kost om staal thermisch te verzinken, maar ook naar de voordelen die opwegen tegen de kosten van thermisch verzinken. Staal roest in de loop der tijd. Hierdoor kan de constructie verzwakken, wat u uiteraard wilt voorkomen. Thermisch verzinkt staal is voor minimaal dertig jaar corrosievrij. Afhankelijk van de laagdikte van de zinklaag en de geografische ligging kan dit oplopen tot zo’n vijftig jaar of langer. Oftewel, een zeer duurzame oplossing voor de langere termijn en daarmee zeker de prijs waard die komt kijken bij het thermisch verzinken van staal.

Krijg een indicatie van de kosten voor u

Wilt u precies weten wat het thermisch verzinken van staal gaat kosten en of die prijs het waard is voor u? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Heeft u vragen of wilt u op voorhand een indicatie ontvangen wat het kost om staal te verzinken? Bel dan naar 0161 – 222 802 en ervaar de voordelen van thermisch verzinkt staal.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen