Metaal verzinken

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Metaal verzinken

Metaal verzinken

Verzinkerij Rijen is de plek om metaal te verzinken/ galvaniseren. Kwaliteit staat bij ons centraal. Niet alleen op technisch vlak, maar ook zeker op visueel vlak. Zo wordt er altijd volgens de EN ISO 1461 norm gehandeld zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Om het materiaal visueel aantrekkelijker te maken, wordt er gebruikgemaakt van ‘zinkbloemen’.

Ontdek de voordelen van metaal thermisch verzinken

Een reden om metaal te verzinken, kan zijn dat het materiaal stoot- en slijtvast moet zijn. Door een zinklaag aan te brengen, kunnen de materialen uitstekend tegen mechanische belastingen. Mede dankzij de patinalaag is het materiaal beschermd tegen corrosieve elementen van bijvoorbeeld water en zuurstof. Andere voordelen waar u kennis mee maakt wanneer u metaal gaat verzinken zijn:

  • Optimale kantendekking
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Milieuvriendelijke oplossing

Waarom metaal galvaniseren?

Staal is een veel gekozen materiaal in de bouw. Maar het is ook gevoelig voor roest en onderroest. Om dit te voorkomen, kunt u het metaal galvaniseren. Hierdoor wordt het materiaal voor minimaal 10 jaar corrosiebestendig. Afhankelijk van de dikte van de zinklaag, is het materiaal tot wel 50 jaar corrosiebestendig.

Metaal galvaniseren? Doorloop de checklist

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onze checklist door te lopen. Zo hebben wij gegevens nodig omtrent de afmetingen, materiaalsamenstelling, oppervlak en het constructief ontwerp. Zodra wij deze gegevens van u hebben ontvangen, krijgt u van ons een offerte voor het metaal dat u wilt galvaniseren. Heeft u vragen over onze werkwijze? Bel ons gerust op het telefoonnummer 0161- 222 802.

U kunt bij ons in Rijen ook terecht voor:

 

 

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen