De LCA van verzinkt staal

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » LCA verzinkt staal

De LCA (Life Cycle Analyses) van verzinkt staal is van belang om inzicht te krijgen over de invloed die het staal heeft op het milieu. De LCA-methode is ontwikkeld om in algehele zin de invloed van producten en menselijke activiteiten op het milieu helder te maken. Bij Verzinkerij Rijen, gevestigd in Gilze-Rijen, houden wij deze methode in het achterhoofd binnen de duurzame bewerking van staal.

Met een LCA van verzinkt staal wordt de duurzaamheid in kaart gebracht

Het winnen en creëren van staal is een intensief en vervuilend proces. Daarom is het belangrijk dat het staal dát geproduceerd wordt, zo lang mogelijk mee gaat. Verzinken van staal zorgt voor deze langere levensduur. Het wordt door deze laag niet meer blootgesteld aan de invloeden van buitenaf. Om de invloed van het verzinkt staal op het milieu in kaart te brengen, gebruiken wij bij onze verzinkerij in Brabant de LCA. Op basis van de LCA kan een milieuprofiel opgesteld worden. Daarmee kan bepaald worden in welke fase de meeste winst te behalen is. Duurzaam verzinken is een belangrijk onderdeel van deze LCA.

Maximaliseer het gebruik van uw staal

Een belangrijk onderdeel van de LCA van verzinkt staal is het principe dat het thermisch verzinkproces levensduur toevoegt aan het metaal. Hierdoor zijn er minder snel nieuwe grondstoffen nodig. Dit maakt thermisch verzinken bij renovaties ook zeer aanlokkelijk op het gebied van duurzaamheid. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over de LCA van verzinkt staal.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen