Verzinkerij in Brabant

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Verzinkerij Brabant

Verzinkerij Rijen is de enige thermische verzinkerij in Brabant met een eigen constructiebedrijf dat volgens de verzinknormen werkt. Hierdoor weet u zeker dat het staal dat u wilt verzinken van uitstekende kwaliteit is. Het bad in onze verzinkerij nabij Eindhoven bestaat voor 99% uit zuiver zink. Dus ook een dikke zinklaag realiseren wij zonder problemen.

staande kokers

De verzinkerij uit Brabant werkt volgens de EN ISO 1461 en de EN ISO 14713

Om u de kwaliteit te geven die wij beloven, werken wij volgens de geldende verzinknormen. Deze normen zorgen ervoor dat het staal op een correcte wijze verzinkt wordt. De normenserie EN ISO 14713 staat voor de mate van corrosiebescherming en de eisen waaraan een ontwerp moet voldoen om veilig verzinkt te worden.

Maak staal volledig corrosiebestendig

Het doel van verzinken is om staal zo corrosiebestendig mogelijk te maken. Onderdelen die hier een belangrijke bijdrage aan leveren zijn de patinalaag en de optimale kantendekking. De patinalaag zorgt voor een bijna ondoordringbaar en stabiel scherm tegen corrosieve elementen zoals water en zuurstof. En omdat de zinklaag overal even dik is, geeft dit een extra slijtvaste bescherming aan het staal. Zo bieden wij een garantie op thermisch verzinken van wel dertig jaar aan.

Vraag een offerte aan bij de verzinkerij in regio Eindhoven

Wilt u staal laten verzinken in onze verzinkerij in Brabant, nabij Den Bosch en Eindhoven? Gebruik dan onze checklist en doorloop de stappen. Vervolgens kunt u direct een offerte aanvragen bij onze verzinkerij. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de werkwijze binnen onze verzinkerij in Brabant, in regio Eindhoven? Bereik ons dan via 0161 – 222 802.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen