Thermisch verzinken voor renovatie in Eindhoven

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Thermisch verzinken voor renovatie Eindhoven

Heeft u vragen over thermisch verzinken voor een renovatie in regio Eindhoven? Bij Verzinkerij Rijen denken wij graag met u mee over de mogelijkheden die er zijn. In een tijd waar duurzaamheid voorop staat, zoeken wij ook steeds meer naar de duurzaamste toepassingen voor staal. Renovatie behoort daar zeker toe.

Kokers

Thermisch verzinken voor renovatie is een goede stap naar duurzaam staal

Eén van de voordelen van thermisch verzinken is de uitstekende mogelijkheden tot recyclen van het materiaal. Een constructie gaat na verzinking tientallen jaren mee, maar hoeft dan mogelijk niet meer dezelfde functie te verrichten. Het thermisch verzinken zorgt er gelukkig niet voor dat het materiaal niet meer inzetbaar is voor renovatie. Het staal wordt ontzinkt en daarna weer opnieuw gegalvaniseerd. Daarmee is thermisch verzinken dus geen drempel voor een renovatie en is het hergebruik van verzinkt staal uitstekend mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden van staalverzinking bij renovatie

Wilt u een constructie opnieuw thermisch verzinken voor een renovatie? Neem dan contact op met Verzinkerij Rijen via 0161 – 222 802. Indien mogelijk, zullen wij de constructie ontzinken en daarna voorzien van een nieuwe laag. Hiermee kan het materiaal weer nieuwe doeleinden dienen. Bent u benieuwd naar de kosten van het verzinken van staal? Informeer hiernaar bij een van onze medewerkers.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen