Hergebruik van verzinkt staal

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Hergebruik verzinkt staal

De mogelijkheid tot hergebruik van verzinkt staal is een belangrijk onderwerp in de huidige tijdsgeest. Alles wat geproduceerd wordt, moet in meer of mindere mate hergebruikt kunnen worden om de ecologische voetprint te beperken. Het is logisch dat dit ook uitbreidt naar de staalindustrie. De medewerkers van Verzinkerij Rijen, uit Gilze-Rijen, vertellen u er graag meer over.

lascoordinatie

Is hergebruik van verzinkt staal mogelijk?

Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om het verschil tussen recyclen en hergebruiken toe te lichten. Bij het recyclen van staal wordt dit omgesmolten. Hierbij behoudt zowel het staal als het zink diens eigenschappen. Hergebruik van verzinkt staal houdt in dat het ontmanteld wordt en vervullen de afzonderlijke componenten hun eigen toepassing elders. Dit is de meest duurzame manier om het verzinkte staal een nieuw leven te geven. Bij Verzinkerij Rijen denken wij graag met u mee vanuit het principe van Life Cycle Analyses voor staal. Hier valt hergebruik van verzinkt staal ook onder.

Ervaar de duurzaamheid van verzinking

Wij zijn een expert in verzinkt staal en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor hergebruik van het materiaal. Onze expertise is een van onze voordelen. Stel al uw vragen door te bellen naar 0161 – 222 802 of vraag eenvoudig een offerte aan voor bijvoorbeeld het thermisch verzinken bij een renovatie. Wij helpen u graag verder.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen