Staal galvaniseren

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Staal galvaniseren

Wanneer u staal wilt laten galvaniseren, kunt u terecht bij Verzinkerij Rijen, in Gilze-Rijen. Deze methode van het aanbrengen van een coating van zink is volledig berust op het gebruik van elektriciteit om een voorwerp te voorzien van een beschermende laag. Wij zijn specialist in coaten van staal door middel van een zinkbad.

Wat houdt staal galvaniseren in?

Galvaniseren is de verzamelnaam voor de methode waarbij er gebruik gemaakt wordt van elektriciteit om een voorwerp van onder ander staal te bedekken met een metaallaag. Het bekendste en meest toegepaste voorbeeld hiervan is het verzinken van staal. Wanneer u voor het galvaniseren van staal bij Verzinkerij Rijen terecht komt, zal dan ook zink gebruikt worden. In de bredere zin is wordt bij deze methode ook gebruik gemaakt van onder andere nikkel en chroom. De levensduur van het materiaal is afhankelijk van de laagdikte van de verzinklaag waarvoor u kiest. Op basis van de gekozen dikte krijgt u bij ons de garantie op het thermisch verzinken van uw materialen. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat uw materialen lang mee kunnen gaan.

Vraag een offerte aan voor galvanisatie

U wilt natuurlijk de materialen waarmee u werkt zo lang mogelijk beschermen tegen invloeden van buitenaf, zodat deze zo lang mogelijk mee gaan. Het galvaniseren van uw staal is daarvoor een belangrijke stap. Vanuit onze verzinkerij denken wij graag met u mee over de mogelijkheden en de beste dikte. Bel ons via 0161 – 222 802 als u op zoek bent naar een gedegen verzinkerij in Brabant. Wilt u direct al een offerte aanvragen? Vergeet dan niet onze “checklist aan te leveren materiaal” te bekijken.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen