Verzinken nabij Tilburg

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Verzinken Tilburg

Staal verzinken in de omgeving van Tilburg doet u bij Verzinkerij Rijen. Wij zijn namelijk de enige thermische verzinkerij in Nederland met een eigen constructiebedrijf. Vakmanschap, snelheid en kwaliteit. Dat is waar wij voor staan. We zijn een echt familiebedrijf waar betrokkenheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Samen bouwen we een duurzame relatie op. Heeft u interesse? Vraag eenvoudig online een offerte aan.

Ankers

Laat staal thermisch verzinken in de omgeving van Tilburg

Een veelvoorkomende vorm van verzinken is thermisch verzinken. Hierbij wordt het staal in een bad met zink gedompeld zodat het materiaal corrosiebestendig wordt. De voordelen van thermisch verzinken zijn dat er geen onderroest ontstaat, het staal kan optimaal gehecht worden met het moedermateriaal en het zorgt voor een optimale kantendekking om slijtage zo veel mogelijk te voorkomen. Hierdoor gaat verzinkt staal uit onze verzinkerij minimaal tien jaar mee. Kiest u voor een dikkere laagdikte van de zinklaag? Dan kan de levensduur tot wel vijftig jaar bedragen.

Voorkom verzwakkingen van het materiaal door het te laten verzinken in regio Tilburg

Wanneer er roest of onderroest ontstaat, verzwakt het materiaal waardoor de constructie niet meer optimaal functioneert. Oftewel, dat wilt u voorkomen. Daarom kiest u voor verzinken door Verzinkerij Rijen, gevestigd nabij Tilburg. Vraag eenvoudig online een offerte aan of bel naar 0161 – 222 802. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie over het hergebruik van verzinkt staal belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen