Verzinken volgens verzinknorm

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Verzinken verzinknorm

Bij Verzinkerij Rijen, vlak bij Tilburg, verzinken wij altijd volgens de verzinknorm NEN-EN-ISO 1461. In deze norm wordt beschreven waar een thermische zinklaag aan moet voldoen en welke eisen er aan het verzinken gesteld worden. Een andere verzinknorm die wij hanteren, is de EN-ISO 14713. Deze norm beschrijft de technische ontwerpeisen waar een constructie aan moet voldoen om te kunnen worden verzinkt. Voor u is dit een goed uitgangspunt om uw bestekseisen te controleren en aan te vullen.

Waarom verzinken volgens de verzinknorm NEN-EN-ISO 1461?

Om het staal niet alleen op technisch, maar ook visueel gebied optimaal te kunnen bewerken, is het belangrijk om volgens de NEN-EN-ISO 1461 te werken. Deze norm stelt eisen op het gebied van de dekkingsgraad, de minimaal vereiste laagdikte en de afwezigheid van onverzinkte plekken. Door te verzinken volgens deze norm, krijgt uw verzinkwerk de optimale finishing touch. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan graag voor u aan de slag!

Duurzame verzinkoplossingen in Rijen, vlak bij Tilburg

Wij zijn het enige constructiebedrijf in Nederland dat over een eigen thermische verzinkerij beschikt. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in advies over duurzame verzinkoplossingen. Hierbij houden wij rekening met geld én tijd. Door uw staal te verzinken volgens de verzinknorm NEN-EN-ISO 1461, maakt u het materiaal tot minimaal 30 jaar corrosiebestendig.

Lever uw materiaal op een correcte wijze aan

Ons bad heeft een afmeting van 4,5 x 2 x 1,3 meter. Hierdoor is een maximale lengte van 4,7 meter mogelijk. Gaat het om een grotere lengte? Dan maken we gebruik van een dubbel dip of schakelen we een collega-verzinkerij in. Oftewel, bij onze Brabantse verzinkerij bieden we altijd een oplossing voor uw vraagstuk aan. Bekijk onze checklist voordat u een offerte aanvraagt. Zo weten wij zeker dat u de beste oplossing ontvangt. Heeft u vragen over het verzinken volgens een bepaalde verzinknorm, bijvoorbeeld de NEN-EN-ISO 1461-norm? Wij zijn te bereiken via 0161- 222 802.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.