De levensduur van een verzinklaag

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Verzinklaag levensduur

Een verzinklaag geeft staal een verlengde levensduur. Met verzinken bij Verzinkerij Rijen, in Gilze-Rijen, wordt er een laag zink aangebracht op het staal. Dit zink heeft een opofferende werking om het staal te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Door het zink is het niet het staal dat corrodeert, maar het zink. Thermisch verzinkt staal heeft daarmee een lange levensduur.

Ankers

Met een verzinklaag verlengt u de levensduur van het staal

Wilt u er zeker van zijn dat uw staalconstructie een lange tijd mee gaat? Laat dan een verzinklaag aanbrengen bij onze verzinkerij nabij Breda die de levensduur van uw staalconstructie aanzienlijk verlengd. Het zink van het thermisch verzinkt staal corrodeert waardoor het staal beschermd wordt. De kenmerken van het staal zelf worden hier niet mee aangetast. Er wordt simpelweg een extra laag aangebracht. De laagdikte van de verzinklaag die aangebracht is daarbij van groot belang. Hoe dikker de aangebrachte verzinklaag, des te langer de levensduur van het staal. Uiteraard wordt de zinklaag bij Verzinkerij Rijen aangebracht volgens de normen voor verzinken. Daarmee krijgt u gegarandeerd thermisch verzinkt staal met een lange levensduur.

Draag bij aan levensduurverlening van staal

Wilt u uw staal ook voorzien van een verzinklaag die de levensduur aanzienlijk verlengd? Bekijk onze “checklist aan te leveren materiaal’’ en doe een offerteaanvraag. Wij zorgen graag voor een lange levensduur van uw thermisch verzinkt staal door het staal te galvaniseren. Bent u op zoek naar meer informatie over de levensduur van verzinkt staal? Bel ons dan via 0161 – 222 802 en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen