Staal beschermen tegen corrosie in Brabant

Snelle levering

Ruime ervaring

Topkwaliteit

Home » Staal beschermen tegen corrosie Brabant

Verzinkerij Rijen, uit Gilze-Rijen of veertig minuten van Eindhoven is dé expert in het beschermen van staal tegen corrosie in Brabant. Wij zijn het enige constructiebedrijf in Nederland die beschikt over een eigen thermische verzinkerij. Hier realiseren wij de beste beschermingslagen voor uw staalobjecten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gedegen advies.

lascoordinatie

Uw staal beschermen tegen corrosie met een zinklaag in Brabant

Staal is vatbaar voor oxidatie door diverse invloeden van buitenaf, zoals vocht en zuurstof. Zodra staal gaat oxideren, oftewel roesten, verzwakt het materiaal en wordt het dus minder betrouwbaar in zijn functie. Om dit te voorkomen, laat u uw staal onder handen nemen in onze verzinkerij. Staal beschermen tegen corrosie kan bij ons op verschillende manieren:

Dat laatste is een combinatie van de twee andere methodes. Dit is de meest duurzame manier om staal te beschermen tegen corrosie. Deze verzinkingsmethode heeft een garantie van wel dertig jaar. U rekent hierbij volledig op het vakmanschap van Verzinkerij Rijen.

Bescherm uw staal tegen invloeden van buitenaf

Corrosiebescherming is essentieel wanneer u wilt dat uw staalconstructies lang mee gaan. Vraag ons naar de opties die er zijn om uw staal te beschermen tegen corrosie. Bel ons via 0161 – 222 802. Bent u al overtuigd en wilt u direct een prijsopgave? Vul dan ons offerteformulier in. Wij voorzien u zo snel mogelijk van een offerte.

Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij.
Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren.
Neem daarom nu contact met ons op.

Verzinkerij Rijen